Du er her: ForsidenNyheter

Nyheter

Eiendom
2012-02-24

Ny innsynstjeneste lansert

Lurer du på hvilke eiendommer du står oppført med, eller hva eiendomsskattegrunnlaget på disse eiendommene er? Vil du vite hva du skal betale i kommunale avgifter, eller hva siste avlesning på vannmåleren var?
På ski
2011-12-13

Nye dokumentasjonsrutiner for barnehager

Sørum kommune har forbedret dokumentasjonsrutinene for godkjenning av barnehager etter tilsynet fra fylkesmannen i Oslo og Akershus tidligere i høst.
Solsikke
2011-12-02

Sørum kommune på topp i kvalitetsundersøkelsen

For tiende gang er alle offentlige nettsteder kvalitetsvurdert, og i år tok Sørum kommune rekord.
Foto av tog hentet fra NSBs nettsider
2011-12-01

Jernbaneforum Kongsvingerbanen

Jernbaneforum Kongsvingerbanen ble stiftet i 2010. Forumets formål er å bidra til en rask utvikling av Kongsvingerbanen og sikre et attraktivt og konkurransedyktig togtilbud langs strekningen.

iphone
2011-10-11

Sørum kommune på Ipad

Sørum kommune har nå lansert en egen app spesialdesignet for IPad brukere. Samtidig er det lansert en ny versjon for IPhone brukere.
kommunevåpen
2011-09-26

Sørum kommune satser mot fremtiden

Høy befolkningsvekst, eldrebølgen, ny teknologi og nye reformer er noen av utfordringene som gjør at Sørum kommune har iverksatt prosjektet ”Organisasjon for framtida”. Målet er å sikre et tjenestetilbud som tilfredsstiller innbyggernes fremtidige behov.
optimistNone
2011-07-08

Mer velferd for pengene i Sørum kommune

Interessant rapport fra NHO Service som kaster lys på "beste praksis" innenfor områdene sykehjem, hjemmetjeneste, renhold og drift/vedlikehold.
buss
2011-06-17

Trafikkselskapet Ruter tilbyr bestillingstransport i Sørum kommune

Ruter tilbyr bestillingstransport i flere kommuner på Romerike. Ordningen er ny i Aurskog-Høland, Sørum, Fet og Rømskog/Skotterud. Fra før tilbys tilsvarende i Eidsvoll og Hurdal.
handshake
2011-05-11

Sørum kommune ble 10. mai kåret til årets eKommune i Norge

Etter å ha blitt nominert til årets eKommune flere år på rad, ble det endelig Sørum kommune sin tur å ta hjem prisen som beste eKommune i klassen mellomstore kommuner (5 000 - 20 000 innbyggere).
paragraftegn
2011-03-10

Hva gjør Sørum kommune vedrørende vikarbyrå

Sett i lys av den senere tids avdekking av uheldige og uverdige sider ved bruk av vikarbyråer i kommunal sektor, ønsker rådmannen kort å informere om hva vi gjør i Sørum kommune for å motvirke slike forhold i vår organisasjon.