Abonner på nyheter som RSS

Vær oppdatert på hva som skjer i Sørum kommune – abonnér på våre nyhetsstrømmer.

En nyhetsstrøm (RSS) er en alternativ og målrettet måte å lese nyheter på. Du må ha en RSS-leser installert på datamaskinen din. Denne RSS-leseren sjekker da automatisk om det har skjedd noe nytt på Sørum kommune sin hjemmeside, og presenterer for deg nye, uleste nyheter.

Alle nyhetssidene har egen nyhetsstrøm. Du finner nyhetsstrømmen ved å klikke på RSS-ikonet når du står på den siden du ønsker å abonnere på.

Her er et knippe nyhetsstrømmer du kan abonnere på:

Bruk høyre museknapp og kopier snarveien, og lim denne snarveien inn i din RSS-leser.

Hvis du ikke lenger ønsker å abonnere, så sletter du bare RSS-feeden fra RSS-leseren.

Vil du hjelpe oss med å lage bedre nettsider?

I 2020 blir nettstedene til Sørum, Fet og Skedsmo kommune slått sammen til ett nytt nettsted.

Vi trenger hjelp til å organisere innholdet på nye Lillestrøm.kommune.no, slik at du finner det du trenger i den nye kommunen.

Oppgavene tar omtrent 10 min.

Takk for at du bidrar!

Gå til undersøkelsen