Illustrasjonsbilde av barn som leker

Bli med på kurs: Ønsker du hjelp til en bedre familiehverdag?

Synes du foreldrerollen kan være vanskelig noen ganger? 17. januar arrangerer Sørum kommune kurs for alle foreldre som vil lære å forstå barnet sitt bedre og få konkrete tips og råd til en god familiehverdag. Meld deg på i dag!

Alle foreldre opplever at foreldrerollen kan være vanskelig noen ganger. Enten du har en liten baby, trassig treåring eller en tiåring på full fart inn i puberteten. 

Foreldre vil det beste for barna sine. Vi ønsker oss trygge, glade barn som har gode relasjoner til andre. Av og til kan det være utfordrende å være foreldre. Det kan handle om egen usikkerhet og bekymringer om man er en god nok mamma eller pappa, eller utfordringer knyttet til barnets atferd. Trygghetssirkelen er et verktøy som hjelper deg å forstå hva barnet ditt trenger i ulike situasjoner og hvordan dere som foreldre kan ivareta det på en best mulig måte.

Trygg tilknytning gjør barnet ditt mer rustet til å møte livets gleder og utfordringer. Barn trenger at vi støtter dem i utforskning, gleder oss sammen med dem og gir trøst og trygghet når de har det vanskelig. Når vi som foreldre gjør dette på en god måte, styrker vi tilknytningen til barna våre. Det er trolig den viktigste oppgaven vi har som foreldre. Gjennom trygg tilknytning får barnet hjelp med uro og vanskelige følelser, og det får styrket sin opplevelse av egen verdi i møte med andre mennesker.

Sørum kommune arrangerer kurs i Circle of Security. Dette er et kurs som er nyttig for alle foreldre, og som vil være verdifullt å ha med seg gjennom hele foreldreskapet. Første kurs starter opp 17. januar.

Åpent for foreldre med barn opp til 12 år.

Meld deg på hos din helsestasjon eller på mailadresse familiesenteret@sorum.kommune.no 

COS – kurs

Tidsrom

Klokke

 Sted

Rekruttering

 

Kurs 1

17. januar - 7. mars

15:00-16:30

Kuskerudgården på Sørumsand

Åpent for alle

 

Kurs 2

17. januar - 7. mars

13:30-15:00

Fjellboveien barnehage

Åpent for alle

 

 

Kurs 3

1. mars - 19. april

15:00-16:30

Helsestasjonen på Sørumsand

Fra helsestasjonen  

 

Kurs 4

19. april - 7. juni

17:30-19:00

Kuskerudgården på Sørumsand 

Åpent for alle 

 

Ingen ledige plasser igjen

Kurs 5

30. august - 18. oktober

15:00-16:30

Fjellboveien barnehage

Fra helsestasjonen

 

Kurs 6

17. oktober - 28. november

13:30-15:00

Fjellboveien barnehage

Åpent for alle