Brukerundersøkelsen i Pro-seksjonen, takk for alle bidrag!

Nettverk mennesker_100x70
I perioden 26. april til 16. mai ble brukerundersøkelsen gjennomført. Vi takker både pårørende og den enkelte bruker for bidragene.

Ett av målene med undersøkelsen er å få "høre" hvordan pårørende og brukeren oppfatter kvaliteten på tjenestene de mottar. Hvordan opplever pårørende seg ivaretatt ? Hvordan opplever den enkelte beboer ute på instiutsjonen seg ivaretatt av de ansatte? Hvordan oppleves maten som serveres? Får den enkelte brukeren være med å bestemme innholdet i sitt eget liv, selv om en bor på institusjon? Gjennom å gi svar på de mange spørsmålene i undersøkelsen framkommer nyttig informasjon som skal kunne bidra til forbedringer på tjenestene våre. 

Analysearbeidet er nå startet og vil pågå i tiden framover. Informasjon og resultat av undersøkelsen vil bekjentgjøres fra virksomhetene.

Pro-sekjsonen takker samtlige som har bidratt og deltatt i undersøkelsen.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.
Lukk