Rådmann Siri Gauthun Kielland (t.v) ass. virksomhetsleder Elisabeth Odden, ordfører Marianne Grimstad Hansen og virksomhetsleder Kai-Vidar Olufsen stod for den høytidelige åpningen.

Fjuk oppvekstsenter åpnet

- Fjuk oppvekstsenter vil være en viktig bidragsyter for å realisere vår visjon om Sørum som landets beste innen skole og barnehage, sier ordfører Marianne Grimstad Hansen.

Felles ledelse, kultur og flytende overganger er viktige stikkord om Fjuk oppvekstsenter som er det første oppvekstsenteret i Sørum kommune. Ordføreren sier at det tette samarbeidet vil gi gode synergier og være en viktig faktor for å gjøre Sørum blant de beste innen skole og barnehage. 

Skolen har 124 elever hvorav 44 elever også går på SFO. I barnehagen vil det være plass til rundt 70 barn. Oppvekstsenteret har fått et nytt amfi, kjøkken, administrasjonsdel og nye barnehagelokaler. Uteområdet er også bygget om og fremstår nå som innbydende til lek for aldersgruppen 1 til 13 år.

Bygget har fleksible løsninger som tar høyde for endringer i fremtidige læreplaner og pedagogiske prinsipper.

- Planene om Fjuk oppvekstsenter som vi har sett beskrevet med tall, ord og skisser på papiret, har nå reist seg og blitt til et levende sted for læring og utvikling. Jeg tror også at dette stedet vil bli et naturlig midtpunkt for Fjuk og som kan brukes av hele lokalsamfunnet, sier ordføreren.

 

_DSC3587.jpg

_DSC3593.jpg

_DSC3598.jpg

Mer om Badeplass

Spørsmål og svar

Søknader

Priser og gebyrer

Dokumenter