Du er her: ForsidenNyheter

Fremtidens hus sett i et miljøperspektiv

Bilde av en type passivhus
Vil du ta del i et foredrag om økologiske byggemetoder, passive og aktive hus? Vi arrangerer et fordypende seminar om innfallsvinkler til å bygge mer miljøvennlig enn det som er konvensjonell boligbygging i dag.

Temakveld om økologiske byggemetoder.

Fikk du ikke med deg temakvelden 1. mars? Det var 30 deltakere som fikk ta del i interessante foredrag om passive og aktive hus, og flere innfallsvinkler til å bygge mer miljøvennlig enn det som er konvensjonell boligbygging. Ta en titt på presentasjonen av økologiske byggemetoder og passivhus samt presentasjonen av et passivhus i Sørum.

Nå skal det avholdes et fordypende seminar om temaet den 22. mars og du kan lese mer om dette i kursplakaten. Påmelding til Anita Veie innen 19.03.12, kursavgift betales til konto 1254.05.74470 (Sørum Økogrend) og avgiften er nå satt til kr 300,- pr. deltaker, de som er studenter og medlem av Økogrend Sørum betaler kr 200,- pr. prs.

Velkommen til Vektergården på Sørumsand torsdag 22. mars kl 14.00 - 18.00.

http://økogrend.no/

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.
Lukk