Lyst til å prøve deg som filmskuespiller? Har du lyst til å spille i en kortfilm? Da kan du bli med på et helt nytt kurs i filmskuespill!

På kurset vil du lære deg hvordan du tolker og jobber med en rolle, hvordan du jobber med en filmscene og skuespillerteknikk.

Dere vil bli delt inn i grupper på to og to med en jevnaldrende. Hver gruppe vil spille inn hver sin kortfilm, som blir filmet av en profesjonell filmfotograf. Deretter vil dere lære av en profesjonell klipper hvordan dere klipper kortfilmene. Til slutt er det premierekveld med framvisning av kortfilmene!

Filmskuespillerkurset er for deg som er mellom 13 og 19 år.                 

 Pris for kurset er 1200 kroner. Det er begrenset antall plasser på kurset! Kurset arrangeres av Sørum kulturskole.

Kurset er på tirsdager kl. 18.00 - 21.00 på Frogner gamle skole. (Det hvite trehusskolebygget på Frogner skole og kultursenter.)

Oppstart for kurset er tirsdag den 7. februar 2017. Siste kurskveld er tirsdag den 18. april. Lørdag den 18. mars og søndag den 19. mars spiller vi inn kortfilmene. Du må kunne delta den 18.-19. mars for å kunne være med på kurset.

Hovedlærer for filmskuespillkurset er skuespiller, manusforfatter og instruktør Ingunn Andreassen. I tillegg kommer det til å være med en filmfotograf og en klipper.

Klikk HER for påmelding.

Om Sørum kulturskole

Ansvarsområder

Sørum kulturskoles kjernevirksomhet er undervisning i kunst, dans, teater og musikk for barn mellom 6 og 19 år. Kulturskolen har også prosjekter i SFO og på skolene, samarbeider nært med lag og foreninger og andre virksomheter i kommunen.

Kontaktinformasjon

Postadresse:  Postboks 113, 1921 Sørumsand
Besøksadresse: Kuskerudgården, Kuskerudvegen 16, 1920 Sørumsand
E-post: kulturskolen@sorum.kommune.no
Virksomhetsleder: Ann-Kristin Rifseim

 

Undervisningssteder 2016-2017

Klikk på skole for kart:

Frogner: Gamleskolen og Flerbrukssalen

Sørumsand: Gamleskolen og Kulturskolebygget

Blaker: Haugtun skole