Baule Mask

Kultursommerskole 13. - 15. august er avlyst

27. mai 2018 - 15. august 2018

 

Da det dessverre kom alt for få påmeldte til årets sommerskole, ser vi oss nødt for å avlyse arrangementet.

Vi kommer til å holde flere av kursene utover høsten som workshops og kortkurs, så følg med!

 

Andre henvendelser om sommerskolen: kulturskolen@sorum.kommune.no

Mr.Toons
Mr.Toons

INFORMASJON OM DE ULIKE KURSENE PÅ KULTURSOMMERSKOLEN 2018

Mr.Toons sirkusskole:  Mr.Toons (Palle Bay Henriksen) er utdannet sirkusartist og jobber som både artist og lærer i sirkus. Hos mr. Toons lærer elevene ulike akrobatiske øvelser, stupe kråke, hoppe bukk, pyramider, sjonglering, balanse, klovneri og moro! Mr.Toons vil også holde en forestilling for alle elevene under sommerskolen!

Les mer her: http://www.mr-toons.dk/

 

Band! I skolens fantastiske bandrom får dere enkel instrumentalopplæring på ulike bandinstrumentene, samspilløvelser, rytmisk trening og lærer enkle, tøffe låter. Det trengs ingen forkunnskaper, og det er kulturskolens piano, gitar- og bandlærere Axel og Gaute som holder kurset.

Kunstverksted! På kunstverkstedet blir det maling, tegning, lage-saker og litt annet også. Kanskje blir det litt «utekunst» også?

Trommekurs!  Trommesett og heftige rytmer! Det er et trommerom fullt av spennende trommeutstyr på Frogner, så her får man boltret seg.

Dans:  Det blir kurs i dans på årets sommerskole! Her blir det jazzdans og moderne, litt hip-hop og mye moro!

Korps: I år er det mulighet for å prøve seg på både saksofon, klarinett, fløyte, kornett, trombone, baryton, horn – ja, kanskje til og med en tuba? Korpslek og spill med Gunhild og Magnus!

Kor/musikal: Sommerskolens kor vil ta for seg noen av de mest kjente musikalsangene og jobbe med sang og uttrykk. Det blir noe teaterlek og mest sang!

 

Lars Erik Undrum
Lars Erik Undrum

Street Art og kokkekurs (12-15 år) går over 3 dager og kan ikke kombineres med andre fag.

Kokkekurs : Sammen med to dyktige kokkelærere fra Frogner og Lars Erik Undrum fra Det norske kokkelandslaget/Pascal/Villa Sole, får dere et tredagers kokkekurs med variert innhold.

Kurset er for elever fra 12-15 år. Kun 30 plasser!

 OBS!! PRIS FOR 3 DAGERS KOKKEKURS: 1800,-

PEACETO
PEACETO

Tropisk Street Art: med den brasilianske gatekunstneren PEACETU (Rodrigo V. Lisboa). Rodrigo er en pioner innen gatekunst og har i mange år også jobbet med barn og unge og laget fargerike kunstverk over hele verden. Se mer på https://www.peacetu.com/. Location for kurset blir utenfor skolens område og kurset er for elever fra 12-15 år. Kun 15 plasser!

 

TRYKK HER FOR PÅMELDING!

Frogner skatepark
Frogner skatepark

SKATEKURS!

Frogner skole og kultursenter har fått et nytt anlegg hvor det også er en skatepark! På sommerskolen kan du få lære triks og knep av proffe skatere som til daglig holder til i skateparken på Jessheim. Gutta har med noe utstyr, så du kan melde deg på selv om du ikke har det selv.

Mer om Grunnskole