Sørumprisen 2018 er tildelt til Helge Njaa

Sørumprisen 2018 er tildelt til Helge Njaa

Prisen tildeles årlig til en innbygger som gjennom mange år har vist et ekstraordinært engasjement for å fremme kultur og felleskap i kommunen. 

Helge startet sammen med sin kone på 1970 tallet aksjonsgruppa «Redd Bingsfossen». Deretter startet han Sørum Natur- og Miljøvernforening, og han blåste han nytt liv Sørumsand og Omegn Sportsfiskeforening (SOS). Videre har han siden Bingen lenseminneforening ble startet i 2011 hatt ulike styreverv her . Helge har også vært både pådriver og trofast styremedlem for Lotusbandetgjennom en årrekke. 

På Valstad Cafe var Helge frem til han trakk seg tilbake for vel et år siden vært Sørum kommunes representant og styreleder i mange år. 

Valstad Cafe er en viktig møteplass der folk kan oppleve fellesskap. Cafeen har sin egen unike historie og prisvinneren har gjennom sitt engasjement for å bevare både huset, og historien selv også ledet mange flotte arrangement her som viseaftener, foredrag og skrønekvelder med mer.

Sørum kommune har derfor den store glede av å kunne gratulere Helge Njaa med Sørumprisen 2018!

 

Vil du hjelpe oss med å lage bedre nettsider?

I 2020 blir nettstedene til Sørum, Fet og Skedsmo kommune slått sammen til ett nytt nettsted.

Vi trenger hjelp til å organisere innholdet på nye Lillestrøm.kommune.no, slik at du finner det du trenger i den nye kommunen.

Oppgavene tar omtrent 10 min.

Takk for at du bidrar!

Gå til undersøkelsen

Lukk