15.10.2019 - 15:08: Stor elgfare
Logo sykle til jobben

Sykle til jobben 2019

Gratis deltakelse for ansatte i Sørum kommune og alle innbyggere i Sørum kommune

21. mars 2019 - 28. juni 2019

Sykle til jobben er konkurransen der alle er stjerner og din jobb er å bevege deg mest mulig og registrere aktiviteten din. Arrangeres i perioden 24. april til 21. juni.

Din jobb som deltaker

Sykle til jobben er konkurransen der alle er stjerner og din jobb er å bevege deg mest mulig og registrere aktiviteten din. Det gjør du ved å loggføre aktiviteten på MinSide, Sykle til jobben appen, Strava, Endomondo eller Polar som kan lastes ned fra App Store eller Google Play.

Les mer om hvordan du registrerer aktivitet her.

Du lykkes best sammen med laget !

Sykle til jobben-aksjonen handler først og fremst om fellesskap og glede. Derfor er kampanjens største premier lagpremier. Visste du at studier viser at om man er aktiv sammen med noen er det mye større sjanse for at man fortsetter med det?

Bli motivert av din egen utvikling

På Min side kan du følge med på din egen utvikling. Sett deg mål og følg med på om du når dem. Få kjapp oversikt over antall økter investert og kilometer levert. Du kan også bruke statistikken fra Min side til å sammenlikne deg med dine kollegaer, venner eller andre Sykle til jobben-deltakere.

Premier

Aksjonen går over 60 dager og vi premierer både lag og enkeltdeltakere. Vi trekker premier med utgangspunkt i snittpoeng på laget og minimumspoeng pr. uke. Hos oss er alle stjerner, derfor kan du maks oppnå 3 poeng pr. dag.

I tillegg trekkes det flere mindre premier fortløpende. Se full oversikt over premiene og kriterier for konkurransene her.