Illustrasjonsfoto barn og omsorg

Trygghetsuka 2017 - om vold i nære relasjoner

Har du ikke meldt deg på Trygghetsuka 2017 i uke 44, så er det ennå ledige plasser.

Onsdag 1.11.17 har foredragene fokus på vold mot menn og vold mot eldre. Arrangementene er på Fet rådhus, og er åpent for alle innbyggere og ansatte i våre tre kommuner Aurskog-Høland, Fet og Sørum.

Fredag 3.11.17 er det arrangementer på to steder. Begge med fokus på vold mot barn og unge. Kurset «Vold mot barn» i Ridderhallen i Fet kommune er fullt, men det er flere ledige plasser til foredragene på Frogner skole og kultursenter med Forandringsfabrikken og Stine Sofies stiftelse.

Her er det i tillegg til foredrag fagtorg og speakers corner i tiden mellom 11.00-13.00. Dette er åpent for alle. Dersom du deltar på ett av foredragene, bør du ta turen innom her i for- eller etterkant. Sett gjerne av en ekstra time. I tillegg blir filmen "Den perfekte middagen" vist kl. 11.30 og kl. 12.15. Filmen varer i 30 minutter.

 

Biblioteket på Frogner skole og kultursenter er åpent hele uka og viser vandreutstillingen «Fra krenkelse til håp» fra krisesenteret i Vestfold. Tekstene er skrevet av Øivind Aschjem. Alle fotografier er tatt av Morten Rakke. Marianne Zaitzow (Affair) og Tom Erik Andersen (Nye linjer) har stått for den grafiske utformingen.

 

For mer informasjon og for påmelding gå til www.trygghetsuka.no.