Nye styrere er ansatt: Kommunalsjef Ivar Bø (tv), Natalie Alfarnes, Hege Kristin Thuen og Vidar Fjelltun

Sammenslåingen: - Større fagmiljøer gir stabilitet og trygghet

Sørum kommune har nå ansatt tre nye styrere til barnehagene i Sørum. De ser fram til å delta i byggingen av Lillestrøm kommune og Sørums satsing med å skape gode og trygge oppvekstmiljøer.

– Arbeidet med å drive en barnehage blir stadig mer mangfoldig og med behov for stadig flere spesialister. Jeg ser fram til at blir et større fagmiljø når vi fra 1. januar 2020 blir en del av Lillestrøm kommune. Større fagmiljøer gir stabilitet og trygghet, sier Vidar Fjelltun som er nytilsatt styreleder i Frogner barnehage. 

Flere satsingsområder

Både styreleder i Fjellbovegen barnehage, Hege Kristin Thuen og styreleder i Idrettsparken barnehage, Natalie Alfarnes er enig. 

– Det blir nesten 70 barnehager i Lillestrøm kommune med et sterkt fagmiljø. Samtidig er det viktig å huske på at hverdagen for barn, foreldre og ansatte stort sett blir uforandret, sier Hege Kristin Thuen. 

Natalie Alfarnes ser også fram til å delta i arbeidet med sammenslåingen. Hun trekker også fram prosjektet «Inkluderende barnehage og skolemiljø» som alle skoler og barnehager i Sørum kommune ble med på i år. Prosjektet er i regi av Utdanningsdirektoratet og beskriver hvordan kommunene skal jobbe systematisk mot mobbing og sørge for gode og trygge oppvekstmiljøer. 

Kamp om de dyktigste fagpersonene

Kommunalsjef for utdanning og oppvekst Ivar Bø er fornøyd med ansettelsen av de tre nye virksomhetslederne. Han forteller at det er stor etterspørsel etter denne type kompetanse og glad for at de ønsket å jobbe i Sørum kommune. 

– Vi har hatt en grundig tilsettingsprosess og har nå en dyktige og motiverte ledere til både å delta i arbeidet med kommunesammenslåingen og tilby gode tjenester i de tre barnehagene, sier Ivar Bø.

Mer om Barnehageplass

Spørsmål og svar

Søknader

Priser og gebyrer

Dokumenter

Vil du hjelpe oss med å lage bedre nettsider?

I 2020 blir nettstedene til Sørum, Fet og Skedsmo kommune slått sammen til ett nytt nettsted.

Vi trenger hjelp til å organisere innholdet på nye Lillestrøm.kommune.no, slik at du finner det du trenger i den nye kommunen.

Oppgavene tar omtrent 10 min.

Takk for at du bidrar!

Gå til undersøkelsen

Lukk